![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
ی ساپورتر مالی داریم معمولا که تعهد میده. و یک جاب آفر که استاد میتونه بده. چی میخواید دقیقا؟
2021-10-06 18:55:00
آخه می دونین یکم پیچیده است شرایط من، من جولای ریجکت شدم ولی الان دیگه دارم آنلاین می خونم، هنوز ریسابمیت نکردم، گفتن ۳ ماه بگذره بهتره و اینا، نوت هم گرفتم و الان ۳ تا استادم می خوان ساپورتیو لتر بدن که مثلا این دانشجوی خوبیه باید وینتر حضوری بیاد نمی دونم از این موارد می خواستم ببینم چی بهتره ?
2021-10-06 19:02:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#استاد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
کسی از بده که حین تحصیل در کانادا استادی پرمیت رو به owp تبدیل کنه؟ امکانپذیر هست؟ یعنی اول خود شخص استادی پرمیت داشته باشه و همسرش owp, بعد تصمیم بگیرن همسرش استادی پرمیت بگیره و خود شخص owp
2021-08-29 12:32:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada [همسر و فرزند] ویزا
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
ی که از استادشون نامه ساپورت گرفتم میشه لطفا متنش رو برای من بفرستن؟ من به استادم گفتم و قبول نکرد میخوام ببینم چجوری بگم که قبول کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-30 09:49:00 #Canada [میخوام ببینم] ویزا
منو نامزدم هردو ویزا استادی پرمیت داریم و برای ترم زمستون میخوایم بریم اگر الان عقد کنیم مشکلی به وجود میاد؟
2021-08-30 11:30:00 #Canada [استادی پرمیت] ویزا
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟
2021-08-30 12:42:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
شبتون بخیر من میخوام نوبت انگشت نگاری بگیرم اکانتم رو اکتیو کردم اما نمیتونم وارد بشم ارور میده که بزن روی لینک و وقتی میزنم میره توی این صفحه که از کجا دارم اپلای میکنم و به کجا میخوام برم من ایران رو میزنم اما توی قسمتی که به کجا میخوام برم گزینه کانادا رو نداره!! میشه راهنماییم کنید؟
2021-08-30 14:33:00 #Canada
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00 #Canada
، میبخشید استاد من فقط هزینه ها تحصیلم میده، و یکم از خرج زندگیم، این فول فانده یا پارشال؟ در واقع یه حقوق واسه ریسرچم دارم دیگه
2021-10-04 06:17:00 #Canada
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada
، فردی که اسپانسر معرفی میکنیم، تمکن بانکی چشمگیری داشته باشه اما حسابش در بانک بلند مدت باشه،ایرادی داره؟ نوع حساب بانکی اسپانسر هم مهمه؟
2021-08-28 19:09:00 #Canada
کسی از میتونه تو زمینه جاب آفر از دانشگاه به من کمک کنه؟ میخوام بدونم خود دانشگاه میزنه نامه رو یا مدیر گروه بزنه با مهر دانشکده کافیه
2021-09-10 13:33:00 #Canada